Vi erbjuder följande behandlingar i våra både salonger.

Oljemassage

Oljemassage med "Aroma Therapy Aroma" att dra nytta av lukten av aromatiska oljor ger näring nerverna är fokuserad terapi. Doften av oljan Det stimulerar kroppen att producera hormoner, dessa hormoner kommer att komma ut, som orsakar en rad olika reaktioner i kroppen. Uppförande av Denna massageolja Kan hjälpa mycket i varje fall. Speciellt när stressen Omedelbart efter att ha fått massage kommer att känna sig avslappnad. Efter en avslappnad Lukten av olja kommer att hjälpa till att hålla ditt sinne lugna ner lätt.

Fotmassage

Fotmassage är massage olika delar av fötterna för att förebygga och behandla sjukdomar. En fotmassage kan ha flera delar. För att stimulera olika organ, bland annat fotmassage. Inom och utanför fötterna och så vidare.Etiam auctor is inasre aliquet id scelerisque sem sodales risus.

 

Aromaterapi

 Aromaterapi är som det låter, en terapi som använder sig utav dofter. Dessa oljor framställs från olika slags växter, blommor, träd och örter. Historien kring aromaterapi sträcker sig långt bakåt i tiden. Från människans begynnelse så var lukten ett extremt viktigt sinne för att kunna överleva. Lukter signalerade närvaron av farliga djur och fiender och underlättade även i sökandet efter mat.